Automatiseringstechniek

Wanneer het op automatiseringstechniek aankomt, is Pilz de juiste keuze. Al meer dan 60 jaar levert het bedrijf een breed assortiment producten en diensten op het gebied van automatiseringstechniek. Van complete standaard automatisering, leveren van componenten tot complete oplossingen waarbij de veiligheid conform de huidige wet- en regelgeving met hoge nauwkeurigheid en oog voor detail wordt ingevuld.

Componenten
Kijken we naar producten die in de automatiseringstechniek worden gebruikt, dan biedt Pilz onder meer elektronische bewakingsrelais, PNOZ veiligheidsrelais, configureerbare, modulaire en compacte besturingssystemen, decentrale periferie en uiteraard de benodigde software.

Oplossingen en service
Als systeemaanbieder van veilige automatiseringstechniek heeft Pilz inmiddels een uitgebreide gespecialiseerde kennis opgebouwd in uiteenlopende branches. Als bekwame partner staat Pilz in alle fasen van de levensduur van de machine ter beschikking: Van een risicoanalyse, veiligheidsconcepten tot de integratie en validering. Voor het verlenen van service op gebied van machineveiligheid is Pilz eveneens dé betrouwbare partner. Het bedrijf steunt haar afnemers wereldwijd om optimale veiligheidsstrategieën te gebruiken binnen hun eigen automatiseringstechniek, waarmee de productiviteit van de betreffende installaties is te optimaliseren.

Heeft u vragen over automatiseringstechniek? Dan kunt u terecht bij Pilz.