Een uitgebreide bescherming van uw werknemers

Met het “Identification and Access Management”, afgekort I.A.M., bieden wij u een breed scala aan producten en software alsmede op maat gemaakte oplossingen voor uw dagelijkse uitdagingen op het gebied van toegangsbeheer. Wij ondersteunen u bij het organiseren van uw machinetoegang en van de rechten van uw medewerkers. Van de eenvoudige authenticatie tot het complexe toegangsbeheer, van de functioneel veilige bedrijfsmoduskeuze tot de elektronische onderhoudsbeveiliging. En natuurlijk ook bij de bescherming van uw waardevolle gegevens tegen ongeoorloofde toegang en bij de bescherming tegen hackeraanvallen op uw installaties. Bij Pilz vindt u de passende oplossing en krijgt u safety en security in één systeem.

Terugblik IAM event bij Pilz

Bekijk de aftermovie van ons I.A.M. event op 12 september jl. Benieuwd naar meer van onze events en kennissessies? We organiseren ze regelmatig! Houd de agenda in de gaten.

Sprekers:
Johannes Braams
Leading Professional Cyber Security voor Industriële Automatisering RHDHV

Albert Cot
I.A.M. Product manager Pilz int.

Nu het I.A.M. webinar bekijken? Vul hier uw gegevens in en u krijgt direct toegang.

Bekijk nu het webinar over Identification and Access Management Key-in-pocket van Albert Cot

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Tags for Mailchimp
Tags for Mailchimp
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Voorbeeld multiple persons access & I.A.M.

Identification & Access Management in de praktijk.

Ook benieuwd wat I.A.M. voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze sales engineers, we vertellen u graag meer! (contact naar info@pilz.nl)