Arbo risico inventarisatie

Pilz stelt op basis van bestaande Arbo-wetgeving vast welke normen en voorschriften gelden voor uw bedrijf en bepaalt aan de hand van de Arbo risico inventarisatie welke risico’s er zijn in elke gebruiksfase van aanwezige machines en werkprocessen. Na een grondige analyse en de Arbo risico inventarisatie beveelt Pilz een werkwijze aan die de risico’s van machinegebruik en arbeidsprocessen aanzienlijk reduceert, zodat uw bedrijf voldoet aan alle relevante regelgeving.

Over Pilz

De door Pilz gehanteerde “Spirit of Safety” zorgt voor viervoudige veiligheid in de automatisering. Met onze oplossingen creëren wij technische, economische, persoonlijke en ecologische veiligheid – voor mens, machine en milieu. Als wereldwijde veiligheidsambassadeur zijn wij uw aanspreekpunt, begeleider en deskundige op uw zoektocht naar een optimale automatiseringsoplossing.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Arbo risico inventarisatie en hoe wij de risico’s in uw bedrijf kunnen reduceren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Mailchimp Tag
Mailchimp Tag
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.