Uw partner voor een deskundige CE-keuring

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor een CE-keuring, dan bent u bij Pilz aan het juiste adres. Pilz is de wereldwijde veiligheidsambassadeur die bekend staat om zijn “Spirit of Safety”.

Volledige Conformiteitsbeoordelingsprocedure voor een CE-keuring

Pilz kan de volledige conformiteitsbeoordelingsprocedure uitvoeren, van risicobeoordeling tot CE-markering. Door middel van grondige risicobeoordeling, een veiligheidsconcept, een veiligheidsdesign en systeemintegratie met validatie, zorgt Pilz ervoor dat uw machines en systemen voldoen aan de geldende normen en regelgeving voor machineveiligheid. Vertrouw op de expertise van Pilz om ervoor te zorgen dat uw machines en systemen veilig en conform zijn aan de CE-keuringseisen.

Onafhankelijke inspectie volgens EN ISO/IEC 17020:2004

Pilz handhaaft een onafhankelijke inspectie-instelling volgens EN ISO/IEC 17020:2004 voor het bereik Machines en Systemen. Deze inspectie-instelling is geaccrediteerd door de Deutsche Akkreditierungsstelle (DAkkS), wat betekent dat u kunt rekenen op de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid bij Pilz. Met onafhankelijke inspecties zorgt Pilz ervoor dat uw machines en systemen voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen en regelgeving voor CE-keuring.

Wereldwijd marktleider op het gebied van machineveiligheid

Pilz is een wereldwijde marktleider op het gebied van machineveiligheid en automatiseringsoplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de industrie heeft Pilz een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van machineveiligheid, automatiseringstechnologie en conformiteitsbeoordeling. Pilz staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare oplossingen die de veiligheid van mens, machine en milieu waarborgen.

De “Spirit of Safety” van Pilz

De door Pilz gehanteerde “Spirit of Safety” zorgt voor viervoudige veiligheid in de automatisering. Met onze oplossingen creëren wij technische, economische, persoonlijke en ecologische veiligheid – voor mens, machine en milieu. Als wereldwijde veiligheidsambassadeur zijn wij uw aanspreekpunt, begeleider en deskundige op uw zoektocht naar een optimale automatiseringsoplossing.

Ondersteuning nodig bij een CE-keuring? Neem contact op met Pilz

Wilt u meer weten over een CE-keuring? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0347 – 320477, door te mailen naar info@pilz.nl of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Mailchimp Tag
Mailchimp Tag
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.