Alle risico’s afvinken. De RIE Checklist

RIE checklist en vragenlijst

Een risico-inventarisatie en –evaluatie is verplicht voor bijna iedere ondernemer met personeel. Bovendien is het verstandig om met een RIE checklist te weten welke risico’s u loopt en hoe u ze kunt vermijden. Pilz kan u ondersteunen bij het risico-inventarisatie- en evaluatieproces met de RIE vragenlijst. Pilz voert de RIE checklist uit volgens de Arbowet en Machinerichtlijn en hanteert daarbij de methode van de 14-punten risicograaf. Met de RIE checklist krijgt u diepgaand inzicht in de risico’s binnen uw bedrijf, en een roadmap om ze te vermijden.

Over Pilz

De door Pilz gehanteerde “Spirit of Safety” zorgt voor viervoudige veiligheid in de automatisering. Met onze oplossingen creëren wij technische, economische, persoonlijke en ecologische veiligheid – voor mens, machine en milieu. Als wereldwijde veiligheidsambassadeur zijn wij uw aanspreekpunt, begeleider en deskundige op uw zoektocht naar een optimale automatiseringsoplossing.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het terugdringen van risico’s aan de hand van een RIE checklist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Mailchimp Tag
Mailchimp Tag
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.