Alle risico’s afvinken.
Met een risico inventarisatielijst

Risico inventarisatielijst

Een risico-inventarisatie is verplicht voor bijna iedere ondernemer met personeel. Bovendien is het verstandig om te weten welke risico’s u als ondernemer loopt en hoe u ze kunt vermijden. De experts van Pilz kunnen u verregaand ondersteunen bij het risico-inventarisatie- en evaluatieproces: de risico inventarisatielijst. Pilz voert de risicobeoordeling uit en hanteert daarbij de methode van de 14-punten risicograaf. Hiermee krijgt u diepgaand inzicht in de risico’s binnen uw bedrijf, en de roadmap om ze te vermijden.

Over Pilz

De door Pilz gehanteerde “Spirit of Safety” zorgt voor viervoudige veiligheid in de automatisering. Met onze oplossingen creëren wij technische, economische, persoonlijke en ecologische veiligheid – voor mens, machine en milieu. Als wereldwijde veiligheidsambassadeur zijn wij uw aanspreekpunt, begeleider en deskundige op uw zoektocht naar een optimale automatiseringsoplossing.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het terugdringen van risico’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Mailchimp Tag
Mailchimp Tag
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.