Taakrisicoanalyse:
verbetering arbeidsomstandigheden

Taakrisicoanalyse

Het is van groot belang om de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen bij risicovolle taken. Hiervoor zal een taakrisicoanalyse moeten worden uitgevoerd om vast te stellen welke risico’s er aan een bepaalde taak of werkzaamheid verbonden zijn. Met een taakrisicoanalyse voorkomt men ongevallen en schade. De vaststelling van risico’s en veiligheidsmaatregelen gebeurt met een gestructureerde methode: de taakrisicoanalyse. Deze taakrisicoanalyse heeft tot doel te komen tot een minimalisering van de risico’s en verbetering van de arbeidsomstandigheden.

Over ons

De door Pilz gehanteerde “Spirit of Safety” zorgt voor viervoudige veiligheid in de automatisering. Met onze oplossingen creëren wij technische, economische, persoonlijke en ecologische veiligheid – voor mens, machine en milieu. Als wereldwijde veiligheidsambassadeur zijn wij uw aanspreekpunt, begeleider en deskundige op uw zoektocht naar een optimale automatiseringsoplossing.

Contact

Wilt u meer weten over het terugdringen van risico’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Mailchimp Tag
Mailchimp Tag
Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.